Farma i Veliki brat borba za rejting – Rijaliti Seks glavni adut televizijama

Golotinje i seksa nikada dosta – pokazuju podaci o gledanosti dva rialitija koja se trenutno emituju u našoj zemlji. „Farma“ je startovala prva, ali je u „Velikom bratu“ već pao seks. Šta je sledeće?

Ava i Uroš u akcijiU udarnim terminima na dve nacionalne televizije emituju se dva rialitija. Lepe i zgodne devojke, po mogućstvu starlete koje su zarad popularnosti spremnije na opuštenije ponašanje pred kamerama, prava su poslastica za producente. Kada takvim devojkama ubacite zgodne i atraktivne momke, alkohol i to u zatvorenom prostoru – bliži kontakt je neminovan. Tom devizom kao da su se vodili producenti oba rialitija.

Iako je ulazak na „Farmu“ bio daleko gledaniji od ulaska u kuću „Velikog brata“, seks je ipak seks. Tako je preksinoć „Farmu“ u terminu od 20 časova gledalo 367.234 ljudi, dok je „Velikog brata“ iste večeri u 21.30 gledalo 430.403 gledalaca! Tačnije, to je bilo veče kada su svi čekali da u pregledu dana vide scenu seksa između starlete i kaskadera.
Iako je „Farma“ počela šest dana pre VB-a, tu prednost očigledno je počela da briše starleta Ava Karabatić, koja je gledaocima priuštila seks već prve večeri.
 
I farmeri u akciji: Da Ii slučajno ili namerno, tek posle seksa u kući VB i farmeri su se oslobodili:  starlete su počele da pokazuju gole grudi, pali su poljupci, pipkanja…
 

 Stanija, stanovnik Farme

Stanija, stanovnik Farme

Slučajno ili namerno, baš kada su učesnici „Velikog brata“ u direktnom prenosu ulazili u kuću, što je po gledanosti pretilo da ugrozi „Farmu“ – na „Farmi“ je bilo vanredno uključenje. Saša Popović je u svojoj emisiji „Narod pita“ na Televiziji „Pink“ više puta najavio da će biti specijalnih gostiju na „Farmi“, kao i izbacivanja kako bi što više gledalaca ostalo uz ružičastu televiziju. Farmere su zaista iznenada posetili Saša Popović i zvezde „Granda“ i na farmi napravili mali šou.

I „Veliki brat“ je za „Farmu“ imao keca u rukavu, pa se već prve večeri u kući desio seks. Opet slučajno ili namerno, posle seksa u kući VB, na „Farmi“ pljušte poljupci. Specijalna igra „Istina ili izazov“ na farmi je bila posvećena ljubljenjima svih sa svima, pipkanjima i dodirivanjima ekstremiteta.

Ni pobeda u duelu joj nije pomogla

Zanimljivo je da dnevni pregled “Farme” u 20 sati (prosečno svih dana prikazivanja) gleda 306.392 muškarca i 466.208 žena, a dnevni pregled „Velikog brata“ u 21.30 u proseku gleda 177.918 muškaraca i 242.218 žena.

Rialitiji su tek počeli. „Farma“ će trajati tri meseca, „Veliki brat“ mesec dana. U tih mesec dana čeka nas mnogo toga a dokle su u borbi za gledanost i produkcija, ali i ukućani spremni da idu tek ćemo da vidimo.

Comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker