Dešavanja na farmi 1 dan

Gazda Ekrem traži hitan sastanak, Era kudi bivše stanare, Stanija priznala da je plakala pred ulazak … Video

Učesnici „Farme“ polako počinju da sređuju imanje u Lisoviću, gazda Ekrem je od jutros već podelio zadatke. Sada samo nadgleda .

Sunčan dan na Farmi, te se većina muškaraca nalazi napolju gde obavljaju uglavnom one grube radove. Dok su sve žene u kuhinji, glumica Gordana Bjelica, metlom čisti štalu zajedno sa Erom i Duletom.

 

 

 

Eri Ojdaniću nije jasno kako su predhodni stanari Farme bili tako neodgovorni   

– Šta ste radili Maco, Bojaniću i ostali?! Za šta si uzeo pare Bojaniću kad si mi ostavio ovakvu štalu gde ima pacova? Ajde svi na posao, niko ovde nije na birou, svi smo došli da radimo – vikao je Era, dok je pokušavao da počisti prašinu, pravljavštinu i seno iz štale, kako bi sve bilo spremno za kravu Ružu, jer kako je rekao, želi da je oduševi kada dođe.

 

Gazda Ekrem

U dvorištu kuće u Lisovićima maneken Filip je pronašao savršenu zamenu za fitnes – od ranog jutra  cepa drva. 

Ekrem je ozbiljno shvatio ulogu gazde pa za svim ukućanima ide i proverava da li je sve u najboljem redu. Međutim, ne sviđa mu se što su se farmeri raštrkali po dvorištu.

– Ako ćemo da pravimo šou, moramo da budemo zajedno na jednom mestu. Imaćemo jedan sastanak kasnije na kome ćemo pričati o tome. Zbog toga smo i ušli, da pravimo šou,  moramo se držati zajedno – zapoveda Ekrem.

Dok Radojka mesi pogaču, ostale žene pripremaju potrebne namernice za ručak. Uz kaficu se povela i klasična ženska priča. Stanija se jadala kako je pre ulaska u karantin bila pod velikim pritiskom.  

– Ja sam bila pod tolikim stresom pre nego što sam ušla u karantin… Tri dana pre toga sam se vratila iz Amerike i sve je to bilo previše za mene. Plakala sam i pakovala se. Ponela sam samo jedne farmerice i više pari trenerki, nemam ništa elegantno, znala sam gde idem. Ne planiram da se skidam, te sam ponela samo brijač za bikini predeo, a trakice i vosak za ostale delove tela. Za sada mi je sve super ovde, samo me tuširanje brine – ispričala je Stanija, uz jutarnju kafu. 

 

Sandra muku muči sa glavoboljom

I dok su ostali farmeri raspoloženi za rad Sandra se žalila na glavobolju. Ali, kraj nje je bio pevač Danijel Alibabić koji se odmah ponudio da joj pomogne – masažom, što je pevačica prihvatila. 

Da li je glavobolja bila samo izgovor za privlačenje pažnje, ili reakcija na farmu vreme će pokazati, ali kako za sada stvari stoje, Sandra je veoma rada da masažu uzvrati pevaču, kada mu to bude potrebno.

Ovako je izgledao izbor gazde  sinoć

 

Comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker